top of page

Podpri slovenski jezik.

Oddaj podporo

Zahvaljujemo se vam, ker nam pomagate spreminjati stvari na bolje!

*Vaši podatki in komentarji ne bodo javno objavljeni, jih pa nameravamo poslati direktorjem podjetij, ki na slovenskem trgu ne spoštujejo slovenskega jezika. Če tudi tega ne želite, nam to sporočite.

 

*Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu z zakonodajo. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali nadvse skrbno in jih uporabili izključno za namene, za katere ste jih posredovali oziroma dovolili uporabo.

 

*Ob tem želimo še jasno opozoriti, da komentarjev, ki bodo vsebovali skrajno nespoštljiv in/ali sovražni govor, ne bomo obravnavali v nadaljnjem procesu.

Senior Computer Class

Skupaj do spremembe.

        Kdo, če ne mi?

Donate

Vaši podatki oziroma komentarji ne bodo javno objavljeni, jih pa nameravamo poslati direktorjem podjetij, ki na slovenskem trgu ne spoštujejo slovenskega jezika. Če tega ne želite, nam to sporočite.

Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu z zakonodajo. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali nadvse skrbno in jih uporabili izključno za namene, za katere ste jih posredovali oziroma dovolili uporabo.

Ob tem želimo še jasno opozoriti, da komentarjev, ki bodo vsebovali skrajno nespoštljiv in/ali sovražni govor, ne bomo obravnavali v nadaljnjem procesu.

bottom of page